• BrightClub?

Bright Club

ЖИВОТ ПРЕДИ ТРИДЕСЕТ?

Ставаш за работа всяка сутрин, буташ се в задръствания и си мислиш „Няма ли кой да се смили над мен?“ Е, няма – това е животът на възрастните. И все пак добри новини – още можеш да изкяриш, ако имаш карта Mastercard®, част от пакет "Младежи и студенти” по програма FULL ACCESS от ОББ или Сметка за студенти и младежи от Кей Би Си Банк България ЕАД. Спокойно, няма да ти искаме пари – на кого ли са му в повече?

Прочети редовете по-долу и стани част от Bright Club, за да се възползваш от стотици отстъпки в цялата страна напълно безплатно.

КАКВО?

Представяме ти една добра идея от млади хора за млади хора, която решихме да облечем в още по-добра опаковка – Bright Club.

Първо питане – искаш ли да използваш стотици отстъпки и намаления в цяла България, сред които такива в Speedy, Subway, Starbucks, MyProtein, Sport Depot и къде ли още не?

Второ питане – отговаряш ли на следните условия:

  • Не си навършил 30г.;

  • Притежател си на дебитна карта Mastercard®;

  • Картата ти е издадена от Кей Би Си Банк България ЕАД или Обединена Българска Банка?

Bright Club е проект, който заявява – младите хора сме тези, които имаме нужда от малко, за да сме щастливи, но и от малко повече, за да сме напълно доволни. Затова създадохме мобилно приложение, в което се регистрираш бързо и напълно безплатно и с което използваш всички отстъпки неограничен брой пъти.

Трето питане – заинтригувахме ли те?

ЗАЩО?

На пазара можеш да откриеш десетки карти за лоялни клиенти, но всички те са обвързани с конкретен обект и обикновено се предлагат от самия търговец.

Ние от Bright Club правим друго – договаряме индивидуални промоционални условия с всеки любопитен за теб магазин, верига или доставчик. На практика, Bright Club е нещо повече от лоялна програма – създадохме го, за да можем заедно да изградим общността на младия потребител.

А ако питаш защо да се включиш, ще резюмираме:

  • Сваляш безплатно приложение, регистрираш се и напълно безплатно използваш отстъпки в стотици обекти в страната;

  • Можеш да записваш любимите си обекти, да използваш отстъпката отново и отново, без да следваш каквито и да е „условия“;

  • Получаваш достъп до специално договорени промоционални оферти.

КАК?

Тук искахме всичко да е максимално лесно и просто. Създадохме интуитивното мобилно приложение Bright Club App, налично за твоя смартфон с Android или iOS. След като го изтеглиш, нещата са лесни:

  1. Въвеждаш своите име, фамилия (за да знаем кой си), дата на раждане (за да проверим дали не си навършил 30) заедно с mail и телефон (за да активираш приложението) Ако се притесняваш за данните си, виж как ги обработваме тук.

  2. Въвеждаш само първите 6 цифри от номера на твоята Mastercard®, която искаш да използваш, както и нейната валидност. Не се притеснявай – първите 6 цифри ни казват единствено коя е банката-издател и дали наистина използваш Mastercard®.

  3. Завършваш регистрацията, като потвърдиш чрез кода в SMS-а/линка в мейла.

  4. Добавяш своя снимка и започваш да използваш отстъпките веднага!

А КОИ СМЕ НИЕ?

Както вече споменахме, ние сме екип от млади ентусиазирани професионалисти, които, също като теб, искат да получават най-добрите продукти на най-добра цена.

Работим в сътрудничество с Кей Би Си Банк България ЕАД и Обединена Българска Банка.

Кей Би Си Банк България ЕАД   ОББ    

Влез в Bright клуба

и се възползвай от
многобройни намаления

Топ намаления

Свали и ти безплатно

Bright Club приложение за Android и iOS

Запиши се за бюлетин

и научавай първи за всички нови намаления